Ventilationsfilter och mailadresser

2014-10-20

Brf Trädgårdsmästaren, Rabattvägen 42 och 44

 

Mailadresser

Inför lägenhetsbesiktningen har vår besiktningsman, Rolf Genberg, bett om mailadresser till varje lägenhet för att kunna skicka en kallelse och förslag på besiktningsschema. Vi ber därför att ni fyller i medskickat formulär och lägger i styrelsens brevlåda i hus 42 så att styrelsen kan sammanställa en maillista till Rolf, det räcker med en mailadress per hushåll. Det är viktigt att vi kan skicka uppgifterna till Rolf så snart som möjligt så att han kan kontakta er i god tid innan besiktningen den 2:a och 3:e december.

 

Dessa uppgifter är förstås även viktiga för styrelsen att hålla uppdaterade så att vi på ett effektivt sätt kan informera om viktiga händelser i föreningen. Därför kommer vi att se till att formulär för mailadresser även finns tillgängliga i facken i respektive husentré.

 

Byte av filter i radiatorer

Nu är det dags att byta filter i radiatorerna! Bytet är viktigt för att säkerhetsställa funktionen på ventilationsanläggningen. Enligt instruktionerna i bopärmen ska detta göras cirka 1-2 gånger per år. På årsstämman i år beslutades att styrelsen ansvarar för inköp av filter till samtliga 44 lägenheter för att sedan debiteras medlemmarna.

Filterinköpet är nu gjort och för att hämta ut dem ber vi att ni kontaktar Göran Johansson via telefon (se infoblad på anslagstavlan vid entrén) så att han kan göra en avstämning på de lägenheter som hämtat och bytt filter. På nästa hyresavi kommer varje medlem debiteras en kostnad på 125 kr/filter.

1:orna behöver två filter, 2:orna behöver tre filter och 3:orna behöver tre filter. För att byta filter, följ instruktioner i bopärmen under flik 12, VVS. Om du känner dig osäker på hur du ska byta filtrena, kontakta styrelsen så hjälper vi dig!

 

 

Mvh,

Styrelsen